Gryningsbloggen

Hemresa

Publicerad 2013-06-17 23:59:20 i Allmänt,

Ledig tisdag, ännu busigare. Parkerade i Nordstan efter hotelfrukost och ägnade några timmar till vårshopping. letade rätt på en mysig lunchrestaurang där vi satt länge och njöt. Sedan skulle jag och tjejerna ta tåget hem medan Sami skulle stanna i Göteborg för jobb med teknikåttan.
 
 
Inte kul att lämna pappa efter så härliga dagar tillsammans!
 

Citysemester

Publicerad 2013-06-17 23:55:32 i Allmänt,

Ledig måndag, busigt! Tjejerna och shoppade och sedan turistade vi på riktigt genom att åka Paddanbåt och gå på stadspromenad.
 
 
Fikade med jättebullar i Haga och gick upp till Skansenkronan.
 
 
Efter brant stigning belönades vi med vackra vyer.
 
 
Liten mumsbit på stan efter allt vandrande och sedan tillbaka till hotellet.

Liseberg

Publicerad 2013-06-17 23:45:00 i Allmänt,

Nästa dag var det först Lilla Göteborgsvarvet och där skulle Hjalmar och Linnea vara med i ungdomsklassen. Så upp och iväg igen!
 
 
Jätteduktiga! Efter gemensam lunch åkte sedan vi vidare mot Liseberg medan de andra blev kvar och skulle gå till barnloppen. Det bleb en spännande tur i stan. En virrig GPS och en krockad spårvagn...sedn tog jag fram kartan och vi kom rätt! Vi släppte in Ida & Anni på Liseberg. Sedan åkte Sami och jag och checkade in på vårt hotel innan vi gick tillbaka till barnen. Dagen avslutades med regn. Men Ida & Anni åkte in i det sista och var genomvåta!
 
 
Vi avslutade kvällen på fin italiensk restaurang med jättegod mat!
 
 

Göteborgsvarv

Publicerad 2013-06-17 23:39:02 i Allmänt,

Lördagen blev heldag vid Göteborgsvarvet. Sami och Mikael startade väldigt olika tider så dagen blev lång. Men det är mysigt med folkfest, och Salua och jag hann ju prata.
 
 
Barnen "hittade" varandra igen och pratade och hade kul. Och nöjda herrar sprang i mål.
 
 
Det var ett trött gäng som åt kvällsmat på altanen den kvällen :-)
Sedan såg vi på Eurovision song contest. Men de flesta i gänget sov! När vinnaren var korad var det bara fam Häggholm/Vihriälä vakna, och Mikael.
 
 

Mot Göteborg

Publicerad 2013-06-17 23:33:08 i Allmänt,

Lite minisemester i Göteborg är inte fel! Tur att Sami gillar göteborgsvarvet så vi kommer iväg till våra vänner i Göteborg lite då och då.
Men...resan började inte bra! Efter mer än två timmar hade vi just passerat Södertälje och barnen suckade djupt i baksätet. Dessuton vårens varmaste och vackraste dag - frustrerande!
 
 
Efter ett stopp i Linköping för mat och ett utanför Jönköping för bildelsiköp så var vi äntligen framme!
 

Paus

Publicerad 2013-06-17 23:27:00 i Allmänt,

Intensiva dagar och hektiskt tempo. Så en kväll efter arbetsdagar med alldeles för mycket innesittande gick vi ut och njöt av våren tillsammans.
 
 
Passade också på att fotografera Anni, vår stora, lilla, gullunge i det vackra kvällsljuset.
 
 
 

Ridning

Publicerad 2013-06-17 23:23:52 i Allmänt,

Anni fortsätter med sin måndagsridning på Billby. Vi trivs så bra där, lagom stort och Anni får en dos djur varje vecka. Jag har börjat njuta allt mer av måndagskvällarna, en påtvingad stund av lugn och ro i naturen är nyttigt.Helst såhär på vårkanten när det alltid är som mest intensivt på jobbet.

 
 
 
 

Geocaching

Publicerad 2013-06-17 23:19:09 i Allmänt,

Jag blev medbjuden på geocaching av Sanna som jag inte träffat på jäääättelänge! Mysigt att få strosa runt i skogen med vovvarna och hinna prata i lugn och ro. Geocaching var ju jättekul, som orientering men med lite tekniska inslag. Borde skaffa ny mobil snart...
 
 

Äntligen!

Publicerad 2013-06-17 23:14:15 i Allmänt,

Så kom den stora husvagnshämtardagen! Vi åkte mot Tierp med hela familjen och fika i packningen. Först skulle vintertaket rivas och allt riggas för att dra upp vagnen. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Slurp så satt bilen fast i leran!
 
 
Tur att våra vänners grannar var hemma och kom till undsättning med stortraktorn!
 
 
Lite pinsamt men... sedan kunde vi pusta ut och ta en kopp kaffe i solen. Middagsstopp på IKEA innan vi körde hem. Men det blev ett snabbstopp hemma. Fort lastade vi ur vagnen och körde den vidare för taktätning.
 
 
Vi hann precis få undan den från regnet! Sedan ägnade Sami hela helgen till att täta och måla husvagnstak! men tätt blev det! Yes!!! Heja Sami & tack! <3
 

Vårpromenad

Publicerad 2013-06-17 23:06:14 i Allmänt,

Äntligen vår i naturen! Men ser ni, det skymtar lite snö därbakom. Brrr! Men hela 5km spåret i Hällsboskogen hade torkat upp och vi hade en jättemysig familjepromenad.
 
 

1DA

Publicerad 2013-06-17 22:51:02 i Allmänt,

Mycket konserter blir det... Äntligen var det den efterlängtade konserten vi stod och köade till i fem timmar för att få biljetter.
One Direction på Friends Arena med 30 000 i publiken, mäktigt!
 
 
Till och med killarna i bandet var överväldigade av sina svenska fans. Lite gulligt faktiskt.
 
 
 

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela