Gryningsbloggen

Annandagen

Publicerad 2011-12-30 00:06:56 i Allmänt,

Åkte vi till Margareta i Lämmis. Hon hade fullt upp att samla ihop sitt bortblåsta växthus! Vi andra tog en "vårig" promenad som avslutades med att vi mötte Margareta och hon hjälpte Anni att få klappa några hästar- Klappandet blev mer än så, det blev både putsning av och promenad med hästen Gigi.

Juldagen

Publicerad 2011-12-29 23:58:49 i Allmänt,

Ida och Anni fick i julklapp av moster att gå på bio. Lyckliga tjejer åkte till Norrköping. Sami och jag passade på att återse en av våra favoritskogar i Lotorpstrakten, den vid Skiren.



Mamma och Acke ville senare visa oss en överambitiös julfirares villa i en liten by i Finspångs utkanter. Oj, vad han har kämpat. Lamporna blinkar i takt till musik som sänds på radiofrekvens i husets närhet. Hysteriskt! Stackars grannarna!

Julafton

Publicerad 2011-12-24 14:51:02 i Allmänt,

Mysigt med jul, trevligt att träffa alla, kul med klappar - men var är julkänslan? Var är vintern?
Här är lite julpyssel i väntan på tomten. Allt är fotat idag och nu är latjolajbanlådan är öppen. En ska bort!
Vad har ni för förslag?
God Jul allihopa!

God Jul och Gott Nytt År

Publicerad 2011-12-18 23:14:36 i Allmänt,


Precis som tidigare år skickar vi inga julkort, utan skänker det det skulle kostat oss att skicka korten, till någon hjälporganisation. I år har vi skänkt "era julkort" till SOS-barnbyar. Klicka på länker här om ni vill se vad ert julkort har gått till.

Så... God Jul och Gott Nytt År alla våra släktingar och vänner! Stor julkram från oss!


Fjärde advent

Publicerad 2011-12-18 23:03:54 i Allmänt,

Blask och slask! Ida och Anni har verkligen försökt dra nytta av den blöta snön! Både snöbollskastning, borgbygge och stjärtlappsåkning. Men till slut gav de, dyngsura och leriga, upp! Sami och jag tog en slipprig promenad i snögloppet. Annars har vi julpyntat, slagit in paket och Sami har t.o.m hunnit ha en stund i garaget!

Lucia

Publicerad 2011-12-18 23:00:41 i Allmänt,

Ida och Anni hade först lucia på Rävsta. Jättefina sånginsatser! Duktiga barn och duktig fröken som även skriver egna sånger med och till barnen.
På kvällen lussade Ida med de andra ungdomarna på OK stugan för klubbens medlemmar. Det var fullsatt och blev väldigt rockigt och svängigt!

Tredje advent

Publicerad 2011-12-12 22:02:39 i Allmänt,

Sami och Anni åkte på torsdagskvällen till Finland för att vara med på gammelmorfars begravning. Ida och jag blev kvar i Sigtuna och fick besök av Lina & Alicia. Lördagen ägnade vi åt shopping i Stockholm och på söndagen slöt mamma, Acke och Lisa upp för det årliga julmarknadsbesöket. På marknaden träffade vi också Camilla.
Mysig helg med lite julstämning trots att vi fortfarande väntar på snön. Sami ch Anni har sett den - i Finland!

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela