Gryningsbloggen

Skolstart

Publicerad 2013-01-27 22:01:48 i Allmänt,

Vårterminens första dag var Annika och Madeleine med Ida och Anni i skolan. Sedan följde Annika och Christina med till Billby med mig och Anni. Det blev ingen ridning den dagen, det var för kallt. Men hästarna blev jättefina och välborstade. Christina hittade andra trevliga djur som inte var så stora.
 
 
Morgonen därpå for Rooneys vidare mot mostrarna i Stockholm och vår vardag tog vid.

Sigtunadagar

Publicerad 2013-01-27 21:56:20 i Allmänt,

Vi fick låna Christina, Annika och Madeleine några dagar. Vi hade så mycket att prata om! Tjejerna byggde snögrottor och spelade spel. Det blev promenader också. Vackra Viby, men vi önskar att det vore mer snö!
 
 
Hann med ett besök på RC också och kunde gå lite på isen. Det var en kall dag så frusna fick vi gå en rask promenad hem. Sedan åkte Sami på bio och fick äntligen se Skyfall! Det hade han längtat efter länge! Vi hade tjejkväll med nagelvård och dans.
 
 

Husdjursutställningen

Publicerad 2013-01-27 21:48:59 i Allmänt,

Äntligen skulle Anni få besöka husdjursutställningen i Kistamässan! Rooneys var hos oss på besök och ville gärna följa med. Annis mål var att titta på agititytävlingen och gosa med ormen och det fick hon!
Sedan fortsatte vi till Kista foodcourt för att äta och blev kvar för att shoppa lite.
 

Utflykt

Publicerad 2013-01-27 21:45:36 i Allmänt,

Efter några riktiga slappardagar i trist blaskväder hemma åkte vi på Stockholmsutflykt till Fotografiska museet.
Jag har länge önskat att få åka dit och nu fick jag chansen. Museet var jättefint men utställningen var lite...annorlunda. Spännande, men inte riktigt min smak om man säger så. Ida och Anni såg lite chockade ut över allt naket. Kall men trevlig promenad genom Gamla stan mot bilen.
 

Gott Nytt År

Publicerad 2013-01-27 21:40:25 i Allmänt,

Nyårsafton firade vi hemma i Sigtuna. Det blev en familjefestkväll, en mysig sådan! Piffade till det lite med fin mat och dukning, tittade på Grevinnan och betjänten, film, gos och prat och Gott Nytt-skål i äkta champagne.
Åh vad jag älskar min mysiga familj!
 

Bränntorp och Rooneys

Publicerad 2013-01-27 21:36:29 i Allmänt,

Christina, Annika och Madeleine kom till Sverige från Australien medan vi var i Östergötland. Jättekonstigt att inte möta dem på Arlanda men vi passade på att hälsa på dem i Bränntorp. Jättemysigt att få prata med dem och med Christinas föräldrar Göran och Marie. Som vanligt så är det lätt att ta kontakt igen när vi ses och vi bara pratade och pratade och barnen pratade och spelade kort. Vacker promenad längs sjön, lunch och fika. Det hann bli mörkt innan vi gav oss av mot Sigtuna.
 

Stenkullen

Publicerad 2013-01-27 21:31:23 i Allmänt,

Åh vad vi trivs i Lämmis! Härliga myskvällar vid brasan, vackra vyer utanför fönstren och ett fantastiskt fint hus! Bara Margareta fattades, men vi fick bra familjetid!
 

Mer jul...

Publicerad 2013-01-27 21:28:42 i Allmänt,

Vi hann med mycket under våra juldagar i Finspång. Margareta var i Canada hos Petter, men vi bodde några nätter på Stenkullen i alla fall. Husvakt :-)
 
 
Ida och Anni fick ett besök på Busfabriken i julklapp av Lina och då åkte vi dit. Det blev en halvdag med mycket lek och bus med Lisa och Tina & Lina smet iväg på lite shopping.
 

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela