Gryningsbloggen

Bilvård

Publicerad 2011-03-20 00:15:26 i Allmänt,

Sami har också tillbringat eftermiddagen ute i det fina vädret. Till Linas stora glädje passade han på att tvätta och putsa hennes bil. Lina blev sedan inspirerad att göra den vårfin även på insidan :-)

Äntligen!

Publicerad 2011-03-20 00:11:16 i Allmänt,

Äntligen, efter alla sjukdomar fick kusinerna ses! Oj vad Ida och Anni har längtat efter Alicia.
Efter lunch var vi i lekparken i det härligt soliga vädret.



VAB & sjuk

Publicerad 2011-03-14 22:31:50 i Allmänt,

Trist start på veckan, men vi ville inte smitta någon mer! Vi höll hela familjen hemma idag. Hoppas nu på en frisk tisdag. Det var helt ok på eftermiddagen. Alla åt lunch och vi smet ut i solen på framsidan. Men nu till kvällen/natten gnäller tjejerna om både ont i magen och öronen... Sami ser i alla fall allt piggare ut :-)
Bäst att gå och lägga sig och sova en stund.

Umgängeshelg

Publicerad 2011-03-14 22:26:53 i Allmänt,

Vi började helgen med Taccomiddag hos grannarna och fortsatte sedan på lördagen till vänner i Tullinge. En promenad runt i Tullinge i det fina vädret blev skön och trevlig.


Vi umgicks sedan i väntan på Melodifestivalen. God mat av både far och dotter ;-)



Sedan fick tyvärr besöket ett abrupt slut. Sami kände sig risig på söndagmorgonen och vi for snabbt hem för att inte smitta våra vänner. Håller tummarna! För Sami blev riktigt risig och jag och barnen har också haft känningar. Maginfluensa - bläää!

Snabbesök på Stenkullen

Publicerad 2011-03-14 22:17:52 i Allmänt,

Vi hann med en söndagsvisit på Stenkullen hos Margareta också. Förutom en god lunch gick vi två promenader, såg upploppet på Vasaloppet och fikade ett härligt, busigt vårfika på gammelstugans farstukvist.

Lotorpsbesök med smörgåstårta och bad

Publicerad 2011-03-14 22:13:44 i Allmänt,

Det skulle bli en helg med besök på Busfabriken med Lina och Alicia men Alicia var fortfarande sjuk.
Vi bestämde oss att åka i alla fall och fick en jättemysig helg med mamma och Acke.
Först en skön fredagkväll med mumsig smörgåstårta och Let´s dance. Sedan en rolig lördag i Finspångs badhus. Rutchkanor, utebad och bus :-)
På eftermiddagen gick Sami och jag en promenad runt Lotorp. Liiite vår i luften, härligt!

Sportlov dag 4

Publicerad 2011-03-04 00:18:14 i Allmänt,

Blev ännu en soldag! Vi åkte på skidtur i Hällsbospåret med grannarna. Det blev 7 km rundan med solig fikapaus. Vilka duktiga tjejer vi hade med oss! Full fart och otrolig kämparglöd. Idag var även mammorna svettiga när vi kom hem! Den här dagen med "fjällväder" och glada barn och mammor ska jag tänka på när vardagen sätter in!



Eftermiddagen blev också lyxig då vi blev bjudna på eftermiddagsfika i solen av våra andra grannar :-)
Vi blev kvar länge och pratade och barnen spelade spel.



Kvällen har jag ägnat åt att hitta bra musik på Spotify. Avslappnande!

...dag 3 forts

Publicerad 2011-03-04 00:11:01 i Allmänt,

Det blev en fortsättning på skridskodagen för när Sami kom hem så följde han med till skridskobanan och tjejrna fick visa upp sina konster. Det blev extra spännande då polisen hade fartkamerarazzia vid Hällsbo och vinkade in än den ena än den andra...

Sportlov dag 3

Publicerad 2011-03-04 00:07:17 i Allmänt,

Soooool!!!! Äntligen! Vi hade bokat skridskoförmiddag med grannarna så det var full fart redan på morgonen. Jag hann t.o.m baka en kaka innan vi gick ut! Hällsboisen var ju riktigt fin! Barnen åkte och åkte. En fikastund och sedan var klockan över 12.

Jag hade klipptid 13 så vi gick hemmåt. Barnen smet in till grannarna och jag fick en skön stund i frisörstolen. Klipp och färg och sling, inte billigt men nu känner jag mig "vårig" igen. Blondin :-)

Sportlov dag 2

Publicerad 2011-03-04 00:01:51 i Allmänt,

Blev inte så sportig...
Slöarmorgon, klippning för tjejerna och sedan hade Ida & Anni träff med kompisar på Barnens djungel vid Arlandastad. De lekte i två timmar, jag handlade mat och sedan fortsatte vi till IKEA.
Mötte Sami där och medan barnen besökte ännu ett lekland "Småland" snabbhandlade Sami och jag lite saker till det nyordnade lekrummet härhemma. Avslutade IKEA-besöket med att äta middag.
Väl hemma igen såg vi Bygglov och när Ida och Anni somnat kunde jag inte hålla mig utan fixade med de nyinköpta sakerna.

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela