Gryningsbloggen

Nyklippt

Publicerad 2010-04-28 22:58:12 i Allmänt,

Tjejerna i familjen var på äventyr idag. Klippning, Mc Donalds och veckohandling :-)
Visst blev de fina, mina gullungar!

De ska va husvagn

Publicerad 2010-04-27 20:54:58 i Allmänt,

Ja, så ska det se ut framöver. Husvagnssemester :-)



Fast nu står den inpackad på Lämmis i väntan på reparation!

Vi har tagit över min familjs husvagn och vill rädda den! En vägg har börjat ge upp men med löfte om hjälp att stabilisera upp den/täta den så vågar vi ge vi husvagnen "Laban" ett försök till.
Det blir spännande att få med den till Finland i sommar, för det är Samis pappa som ska hjälpa oss!

Utflykt

Publicerad 2010-04-25 22:51:47 i Allmänt,

Skönt att vi alla är relativt friska... Vi firade med en skön hemmalördag i trädgården, garaget och med kompisar (ni kan gissa vem soom gjorde vad). Lördagen avslutades med en god grillmiddag hos vänner - tack!
Söndagsförmiddagen bara försvann bland "borden och måsten" men eftermiddagens cykelutflykt var härligt vårig!

Helt sjukt!

Publicerad 2010-04-22 09:29:31 i Allmänt,

Nu har vi fått nog! Men det har visst inte alla sjukdomar...

Först jag som fick huvudvärk och "gung", sedan blev Ida dunderförkyld, sedan blev det Samis tur, sedan Anni och igår kom Ida hem och hade magsjuka! Mitt "gung" sitter fortfarande i, Samis snuva har gått ner i luftvägarna, Anni hostar till hon kräks, Ida är däckad av magen och är inte ens fullt frisk från sin förkylning. Vi har inte varit helfriska på snart fyra veckor!!!! Idag är jag och tjejerna hemma. Sami (som såg piggast ut idag) ska försöka hinna packa och lämna ut experimentlådor till väntande lärare i kommunen. Vi har trixat och fixat och försökt lösa allt för allas bästa, men nu satsar vi bara på att bli friska! Stackars Ida missade sin dansuppvisning idag och jag hoppas att mina elever och kollegor har en bra textilvecka (heja, heja alla kollegor - ni fixar det!). Mina sociala kontakter har legat på sparlåga den senaste tiden (förlåt släkt och vänner!) då orken ligger på noll.
Nu SKA vi bli friska! Luuugn och ro...

Grillkväll!

Publicerad 2010-04-18 10:55:14 i Allmänt,

Första grillkvällen med grannarna! Mmmm så gott! Vi lyckades dessutom sitta ute och prata på altanen till kl21 :-)
Vårkänslor till tusen! Idag blir det besök i Uppsala, både hos vänner och på Biltema...

Veckan

Publicerad 2010-04-16 16:29:38 i Allmänt,

Denna vecka var först helt vanlig. Härligt solig ridlektion med Anni på måndagen, NTA-träff och orientering på tisdagen och långdag med eleverna på onsdagen. Sedan var den ovanlig! En trevlig onsdagskväll med en barnledig kollega och hennes två sötnosar och en av mina ;-) Sedan blev det hemmadag på torsdagen för Ida blev sjuk. Snuvig och febrig. Fredagen var ganska normal för Ida följde med Sami på jobbet och jag jobbade som vanligt.
Nu är det fredag. Phhhu! Jag tänker ta en lugn slapparhelg. Jag tror att jag behöver det för sedan laddar jag för vårens omdömesskrivande, kunskapsprofiler och utvecklingssamtal.

Bilen blev helare i veckan också. För några veckor sedan var det någon som repade den utaför Samis jobb. Nu är den blank och fin igen - men vi är 2000 kr fattigare. Irriterande med folk som inte står för vad de gör!

Vår

Publicerad 2010-04-16 16:07:51 i Allmänt,

Härligt att påsklovet avslutades med en solig dag. Vi hade en skön dag på framsidan i solen och fikade med grannarna.

Snö IGEN!

Publicerad 2010-04-05 08:09:12 i Allmänt,

Men mamma sa igår att det ska visst bli bakslag sju gånger innan det blir kvaravarande vår! Detta är visst fjärde bakslaget, över hälften, tjohoo... Det blir besök i affärer i Norrköping idag istället för fika i solen :-)

Påsk i Lotorp

Publicerad 2010-04-05 07:56:40 i Allmänt,

Vi firade påskdagen i Lotorp. Ännu en vårig dag med sol och mysiga utestunder. Vi fick också träffa en krypande Alicia! På eftermiddagen firade vi mormor som nu gått i pension och på onsdag fyller 65. Grattis och hurra, hurra!

Glad Påsk!

Publicerad 2010-04-03 22:40:32 i Allmänt,

Vi har haft en lugn, skön, god och mysig påskafton med Margareta på Stenkullen i Lämmetorp.
Solen har tinat upp oss och vi har laddat batterierna i våren - härligt!

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela