Gryningsbloggen

Lidingöloppet dag 2

Publicerad 2010-09-26 14:33:57 i Allmänt,

Det här börjar bli en sportblogg, men jag kan inte låta bli att vara stolt över Ida & Annis insatser i LillaLidingöloppet idag. 1,7 km sprang de och det var ca 250 barn i varje klass som sprang. Kolla bilden så ser ni hur det gick. Bra kämpat sötnosar!

Lidingöloppslördag

Publicerad 2010-09-25 18:28:42 i Allmänt,

Det känns konstigt att inte vara på plats och se Sami och Kari springa! Våra kompisar från Göteborg kunde tyvärr inte komma. Så en helg som skulle blivit full fart med 9 övernattande gäster blev till en lugn hemmalördag med tjejerna och farmor. Vi hamnade på Rc Chocolat i Sigtuna istället och tjejerna har haft DS-turnering med David.

Nu har våra kämpande löpare kommit i mål; Sami på 3.13.24 och Kari på 3.32.36. Oj vad de är duktiga!
Jag motionerade två varv runt spåret idag (kändes fånigt att bara sitta här när de kämpade så...). Jag gå-joggade 5km på 40 min...ha, ha! Lidingöloppet är inget för mig!
I morgon är det Ida och Annis tur med Lidingölopp. Heja tjejer!

Ännu en tävlingshelg

Publicerad 2010-09-19 22:28:13 i Allmänt,

Förutom att jag hunnit städa och röja Annis rum och Idas garderob har vi varit och hejat fram Sami på Sigtuna stadslopp på lördagen och Ida på DM-stafett på söndagen. Dessutom hade vi en mycket trevlig lördagseftermiddag och kväll tillsammans med grannarna :-)



DM-stafett i Rimbo. Ida, Anna och Sofia kom trea i Uppland D12.



Sigtuna stadslopp. Sami hade bästa hejarklacken och sprang fort och bra.

Höst på Stenkullen

Publicerad 2010-09-14 22:10:48 i Allmänt,

Vi tittade också in hos Margareta på söndagen. Nu är baksidan klar (där grävmaskinen stod i somras) och det blev såå fint! Jag förstår Margareta att hon trivs att bo där. Det är vackert och lugnt!
Medan vi väntade på Sami som sprang en långrunda i skogarna mellan Lotorp och Lämmetorp gick jag bara runt i trädgården och njöt. Sedan fick vi närproducerad lunch och fika innan vi återvände i rusningstrafik till Sigtuna. Vilka kontraster!

Lotorpshelg

Publicerad 2010-09-14 22:04:51 i Allmänt,

I helgen var vi i Lotorp för att hjälpa Acke med altanbygget kring poolen. Det blev en mysig fredag - lördag med firande av Anni, bus med Alicia, trevlig samvaro, god mat och effektivt altanbyggande.

En solig ridkväll

Publicerad 2010-09-14 21:59:03 i Allmänt,

Måste bara visa er dessa fina bilder på Anni och Billbyhästen Safir.
Anni sa efter den ridningen "Mamma, det var den bäsra ridningen jag varit på".
Lycka att få både rida ut, pyssla med häst och själv få släppa ut hästen i hagen.


Födelsedagen

Publicerad 2010-09-14 21:52:27 i Allmänt,

Oj vad veckorna går fort. Det var en hel vecka sedan Anni hade födelsedag med paket på sängen, bullfest i badhuset med grannarna och tacokväll. Margareta överraskade och kom på blixtvisit från Finspång - kul! Det var en mycket nöjd 8-åring som somnade sött den kvällen.

Sista deltävlingen

Publicerad 2010-09-05 22:21:07 i Allmänt,

Ännu en orienteringssöndag, denna gång i Tierp. Tre snuviga tjejer och en stelbent pappa åkte dit. (Sami tränar inför Lidingöloppet och sprang två mil igår) Ida sprang bra trots seg morgon, en tredjeplats igen! En mycket snörvlig Anni avstod idag men jag sprang öppen bana och sprang (halvdöd) in på en femteplats! Phu vilken snabb bana! Lätta kontroller och långa springsträckor. Jag som gillar tänkandet mer än springandet...
Förutom spring och orientering har vi börjat förbereda födelsedag. Anni längtar jättemycket till på onsdag!

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela