Gryningsbloggen

Vykortsvackert och skidföre

Publicerad 2010-01-31 20:36:09 i Allmänt,

Om lördagen var lugn så var söndagen desto mer intensiv. Hela familjen var betydligt piggare. Samis stordåd var att skura och fetta in vår soffa. Jag har haft storkok på köttfärs. Dessutom har vi fixat veckostädningen, tvätten och lite allmänt pyssel. Tjejerna hjälpte till med tvätt och städ men hittade sedan sitt lego och har byggt och byggt.
På eftermiddagen tog vi skidorna och åkte Hällsbo/Ragvaldsboturen.
Åååh, det är så VACKERT! Vinter med snö är toppen! Ida och Anni är superduktiga!
Det blir nog en runda i morgon också för jag och tjejerna är lediga - studiedag/föräldradag!
Känns som lördag fast det är söndag!

Slöarlördag

Publicerad 2010-01-31 20:26:06 i Allmänt,

Efter två intensiva dagar på matematikbiennalen och ett mindre äventyr att ta sig hem med tåg så började helgen lugnt. Lördagsförmiddagen gjorde vi inget speciellt. Bara skrotade runt. Eftermiddagen lekte Anni och Ida med kompisar på Djungellandet vid Arlandastad medan Sami och jag tog chansen att hinna shoppa upp lite julpresentkort. Vi avslutade kvällen med Sällskapsresan. Både roligt och många tankar om dåtid och nutid.

På väg hem

Publicerad 2010-01-19 23:09:57 i Allmänt,

Snart är de på väg hem. Det har varit trevligt att ha så nära till varandra!
Så...nu är det bara att börja samla pengar! Vi vill till Australien! :-) Vi kommer så snart vi kan!

Isen igen

Publicerad 2010-01-09 17:26:59 i Allmänt,

Kallt idag, men soligt och fint. Vi trotsade kylan och provade skridskorna på Sigtunas is. Bättre is och bättre teknik men kallare tår. Sami provade skidorna också när vi kom hem. Ida hoppade i badkaret och jag skjutsade Anni till en kompis i Märsta. Nu är det kvällsmat på gång och efter det hoppas jag på myskväll.

På isen

Publicerad 2010-01-06 22:54:07 i Allmänt,

All kyla har sina fördelar också. Igår hade vi en rolig stund på isen. Jasse hade ordnat så att vi fick prova på långfärdsskridskor. Klurigt att komma på tekniken men kul! Tjejerna var snabbt igång och åkte "rundan". Kicki och jag lyckades också kämpa oss runt. Sedan behövdes varm dryck och bullar innan vi åkte hemmåt igen. Minus 19 grader på biltermometern!

Nytt år!

Publicerad 2010-01-01 12:49:40 i Allmänt,

Idag har vi slöardag efter trevligt nyårsfirande med Petter och Margareta. Petter sitter nu i ett plan på väg till Canada och Margareta är nog redan i Lämmis och skottar snö.
Familjen Rooney har varit här i två dagar innan nyår och nu väntar vi på att de ska återvända i morgon. Grabbarna ska ut och inspektera Sigtunas nattliv på lördag och tjejerna hoppas på en dag i pulkabacken.
Gott Nytt År allihop!

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela