Gryningsbloggen

1D

Publicerad 2012-11-02 22:21:52 i Allmänt,

Idag har varit en låång dag. För Ida och mig började den klockan 4 på morgonen... Det gäller att kämpa för sina idoler. Vi tog första tåget till Solna och Friends arena. Mörkt och regningt! Väl där möttes vi av många tjejer som en del hade campat i två dygn! De hade skapat en kölista så det var bara att skriva upp  sig...och vänta. Sedan kom arrangörerna och flyttade vidare kön upp till arenan...och väntan! Ida blev kompis med tjejen med könummer 250 och hade trevligt sällskap i kön. Regnet avtog, det började ljusna och klockan blev nio och biljetterna började säljas. Nervöst! När klockan blev 10 var biljetterna slut på internet! Vi stog fortfarande i kö! Då kommer lättnadsbeskedet - alla som står i kö får biljetter! Kl10.18 fick Ida sina biljetter! Både hon och kompisen var strålande glada.
 
 
Sedan fick vi sällskap av kompisen hela dagen, även på Mc D, shoppingtur och när vi lyckades lokalisera vilket hotel 1D bor på! Vi var ju så nära och jag följde tjejerna dit. Frustrerande! Vi såg dem röra sig i och bakom fönstren men så blev det lugnt, för lugnt. De flesta tjejer gick men vi var kvar länge och hoppades, men nej. Ingen kom. Jo Ida & kompisen såg 1Ds stylist med bebis!
 
 
När vi kom hem mötte vi en cool häxa i dörren.
Det var Anni som skulle på Haloweenkalas.
 
Nu är vi sååå trötta. Men Ida måse ju se xfactor på TV först!
 
 

Mer höstlov

Publicerad 2012-11-01 22:42:05 i Allmänt,

Efter en hemmadag med plock och städ gick vi ner till Sigtuna för att fika. Tant Brun denna gång :-)
Sedan handlade vi del två i Idas och min favoritbokserie just nu, Fablehaven! Nu blir det mer högläsning. Anni vill inte lyssna, lite för mycket läskiga monster...
Sedan hem och fixa middag till våra "områdesgrannar" som snart ska flytta. Lite strul i kommunikationen...men vi fikade ihop i alla fall!
 

Höstlov

Publicerad 2012-11-01 22:37:45 i Allmänt,

Barnen har haft höstlov denna vecka. Anni har först haft två regninga men roliga dagar på Billby och Ida har haft en kompisdag och en hemmadag innan jag blev ledig. Onsdagen var Ida och ett gäng kompisar med Sami på jobbet och byggde och programerade legorobotar medan Anni och jag åkte in till Kista för att gå på bio. Mysigt! Det blev pizza i foodcourten först och sedan 3D bio, Hotell Transylvanien. Riktigt rolig tecknad film!
 

Husvagnen

Publicerad 2012-11-01 22:32:23 i Allmänt,

Efter många om och men hittade vi en plats till vinterförvaring av husvagn. Samis f.d. kollega hade några kvadratmeter bakom sin lada i Tierpstrakten och en BMW-kompis kom med ett vintertak till vagnen. Det tog oss tre timmar att få upp taket, men nu är det på plats. Det blir nog ett besök till i Tierp snart för helt nöjda med uppsättningen var vi inte. Men Tierpsdagen blev trevlig. Solig höstdag och vi blev bjudna på god mat och trevligt sällskap!
 

Om

Min profilbild

Tina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela